Haben Sie Fragen oder brauchen Sie Hilfe?
Wir sind für Sie da! Kontaktiere uns!

In unserem Angebot

Ausgewählte Immobilien

Kundenbewertungen

 • Uvijek dostupni, kako za najveće probleme, tako i za najmanje sitnice koje su nam se našle na putu, svaki problem bio je riješen i prije nego što nas je uspio pokolebati. S današnjim vremenskim odmakom sigurno mogu reći da ću ih svakome preporučiti, a u slučaju da ću ubuduće trebati…
  Marija i Mario Popović
 • Oduševljena sam svakim korakom kupoprodajnog procesa, od prvog susreta s agentom Ivanom i njegove profesionalnosti, susretljivosti, konstruktivnih savjeta, do neočekivano brze realizacije ugovora i predaje ključeva u ruke novog vlasnika.
  Alemka Mišćin
 • U svijetu u kojem smo navikli očekivati osrednju uslugu/proizvod za koje najčešće previše plaćamo, rijetko se dogodi situacija da je usluga toliko perfektna da čak pomislimo da smo je premalo platili. Takvu situaciju doživjeli smo u Fides nekretninama prilikom prodaje stana.
  Mirna Luketić
 • Moja suradnja sa ovom agencijom je započela oglasom na internetu, agentica Sabina me kontaktirala da ima zainteresirane Najmoprimce za stan od moga brata u Zagrebu, kada smo se upoznale prvi dojam je bio iznad očekivanog, na prvu mi je djelovala profesionalno i pouzdano, sa obzirom da ne živim u zagrebu…
  Anđelka Kurelac
Fides nekretnine d.o.o.
Wer sind wir und was machen wir?
Agencija Fides-nekretnine d.o.o. osnovana je 2012 sa sjedištem u Zagrebu, skup smo mladih i educiranih ljudi koji godinama odgovaramo na sve zahtjeve klijenata i tržišta, posjedujemo rješenje od ministarstva gospodarstva i rješenje od Hrvatske Gospodarske komore na temelju kojih smo ovlašteni posrednici na području Republike Hrvatske. Od osnutka do danas odgovorili smo na niz zaključenih poslova I problema brzo i efikasno, poučeni iskustvom možemo reći da je svaka kupoprodaja, kao I najam ili zakup kompleksna radnja u kojoj se svaki detalj računa, detalj oko kojega Mi vodimo računa. Iza svakog našeg zaključenog posla stoji svjedočanstvo prodavatelja ili kupca, Najmodavca ili Najmoprimca, zadovoljstvo krajnjeg korisnika su naša MISIJA I VIZIJA ovog posla. Kao ovlaštena Agencija odgovaramo svim zahtjevima naših klijenata, popraćeni mladim I educiranim timom, te našim partnerima u obliku odvjetničkog ureda, te partnera s kojima radimo energetske certifikate, etažne elaborate, geodetske elaborate itd… u svakom trenutku smo spremni odgovoriti na Vaše zahtjeve kao I zahtjeve tržišta nekretninama.
Opširnije
Copyright © 2022. Fides immobilien, Alle Rechte vorbehalten
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Diese Website verwendet Cookies und ähnliche Technologien, um Ihnen die bestmögliche Benutzererfahrung zu bieten, einschließlich der Personalisierung von Werbung und Inhalten. Indem Sie auf "Akzeptieren" klicken, akzeptieren Sie alle Cookies.