O nama

Agencija Fides-nekretnine osnovana je 2012 sa sjedištem u Zagrebu, skup smo mladih i educiranih ljudi koji godinama odgovaraju na sve zahtjeve klijenata i tržišta, posjedujemo riješenje Ministarstva gospodarstva i riješenje Hrvatske Gospodarske komore na temelju kojih smo ovlašteni posrednici na području Republike Hrvatske.

Od osnutka do danas odgovorili smo na niz zaključenih poslova i problema brzo i efikasno, poučeni iskustvom možemo reći da je svaka kupoprodaja, kao i najam ili zakup kompleksna radnja u kojoj se svaki detalj računa, detalj oko kojega Mi vodimo računa. Iza svakog našeg zaključenog posla stoji svjedočanstvo prodavatelja ili kupca, Najmodavca ili Najmoprimca, sreća i zadovoljstvo krajnjeg korisnika su naša MISIJA I VIZIJA ovog posla.

Kao malo poduzeće odgovaramo svim zahtjevima nedefiniranog i neuređenog birokratskog sustava našeg društva, hrvajući se dolazimo i pronalazimo riješenja kako za nas same, tako i za naše klijente, popračeni mladim i educiranim timom, te našim partnerima u obliku odvjetničkog ureda, te poduzeća sa kojima radimo energetske certifikate, etažne elaborate, procjene…, u svakom trenutku smo spremni odgovoriti na Vaše zahtjeve kao i zahtjeve tržišta nekretninama.

Agencija Fides nekretnine d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ul.Ferde Livadića 1, temeljem Riješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, a Rješenje je  izdano i evidentirano Klasa: UP/I-330-01/13-01/224, UR.BR.: 526-04-01-01-01/4-13-4, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj koji vodi Hrvatska gospodarska komora http://posredovanje.hgk.hr/posredovanje/

direktor i osnivač društva Ivan Grgurić